fıkraoku.com

en komik fıkraları okuyun

yumurta ile ilgili fıkralar

Gizli Çekmece Adamın biri evlenirken eşi olacak kadınla anlaşma yapmış:
- Salondaki masanın arkasında gizli olan kilitli çekmeceyi asla açmayacaksın. Bana söz ver!

Kadın da;
- Verdim gitti, demiş ve evlenmişler.
Aradan uzun yıllar geçmiş. Fakat kadın unutamamış o çekmeceyi.
Sonunda dayanamayıp bir anahtar uydurarak açmış, fakat o da ne! Çekmecede sadece 3 yumurta ve 750 dolar para var. Hiçbir anlam verememiş bu duruma. Akşam kocasına;
- Beni affet, dayanamayıp gizli çekmeceyi açtım, demiş.
Kocası;
- Sen de beni affedersen bunun sırrını sana anlatırım, demiş ve anlaşmışlar.
Kadın meraktan çatlıyormuş.
Adam anlatmaya başlamış:
- O çekmecedeki 3 yumurta var ya... İşte onlar seni her aldattığımda çekmeceye koyduğum yumurtalardı, demiş.
Kadın, 30 yıldır evliyiz. Demek ki onca yılda üç kez aldatmış. Eh, affedilebilir bir şey diye düşünmüş, sonra sormuş:
- Peki, o 750 dolar nedir?
Adam boynunu bükmüş;
- Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları dolara çevirdim!..

 

fıkraoku.com ekledi,

Karı Koca Fıkraları

Kuru fasulyeye bayılan bir adam, bir kıza aşık olmuş evlenecekleri belli olunca eşim bana katlanamaz deyip fasulye yemekten vazgeçmiş. Bir gün eve giderken araba arıza yapmış, kasabada oldukları için sevgilisine geç gelebileceğini söylemiş, yoldan geçerken lokantadan kuru fasulye kokusu almış, yolun uzun olduğunu etkisinin geçeceğini düşünmüş, lokanta girip 3 büyük porsiyon kuru fasulye yemiş, yol boyunca zart zurt salmış.
Yolculuktan sonra eve gelince müstakbel karısı ona bir sürprizim var akşam yemeği için demiş ve gözlerini bağlamış. Kendisi açana kadar gözlerini açmamasını istemiş, adamı odaya götürüp sandalyeye oturtmuş, tam o zaman telefon çalmış karısı bakmaya gitmiş, adam gazının geldiğini hissetmiş, fırsat bulan adam zart zurt salmış, ses çıkmasıyla kalmamış çürük yumurta gibi kokmuş ortalık, ayrıca adam etraftaki kokuyu göndermek için cebindeki mendili çıkarıp sağa sola sallamış, tam rahatladım derken bir daha gaz sıkıştırmış, pırrrt bu seferki kocamanmış tabaklar oynamış, çiçekler solmuş söz verdiği gibi bandı açmamış sevgilisi hala telefonda konuşuyormuş, 10 dakika boyunca böyle devam etmiş telefondaki vedalaşmalardan sonra kadının geleceğini anlayan adam peçeteyi cebine koymuş kadın bandı açıp açmadığını sormuş açmayan adam açmadım demiş kadın sözü alınca bandı açmış adam dehşetle doğum günü için masada sessizce bekleyen 12 kişiyi görmüş.

 

Veli Şahin ekledi,

Komik Fıkralar

Temel bir gün, Dursun'un bakkalına yumurta almaya gitmiş. Dursun yumurtaları en küçüğünden seçerek vermiş. Temel:
- Ula Dursun niya en küçüklerindan seçup vereysun?
- Daha iyi taşıyasun diye
Sonra Temel parayı eksik vermiş;
- Neden parayu eksuk vereysun da
- Daha kolay sayasun diye

 

fıkraoku.com ekledi,

Temel Fıkraları

En komik yumurta fıkralarını okuyun


Arşivimizde yumurta ile ilgili 9 fıkra bulundu